Air Fryer | ST | AF-5000D-ZH


Цена:
ден 6,499

Description

  •  1450W
  •  Готвење со топол воздух 80-200 степени
  •  Дигитален екран на допир
  •  Без маснотии
  •  Капацитет 5л
  •  Програмирани функции
  •  Автоматско исклучување
  •  Тајмер

Можеби би ве интересирало

Recently viewed