Air Fryer | Philips | HD9200 / 90


Цена:
ден 8,599

Description

  •  1400W
  •  Готвење со топол воздух
  •  Механичка контрола
  •  Без маснотии
  •  Капацитет 4.1л
  •  Автоматско исклучување
  •  Тајмер
  •  Побрзо готвење за 30%
  •  уникатен дизајн
  •  Патентирана технологија

Можеби би ве интересирало

Recently viewed