Аголна брусалка | Iskra | IE-AG750

Попуст 21%

Цена:
ден 2,999 ден 3,799

Description

• Напон: 230-240V ~ 50Hz
• Моќност: 750W
• Без оптоварување вртежи во минута: 12,000 вртежи во минута
• Големина на дискот (максимум): Ø 115 mm
• Вратило: M14
• 2 дополнителни позиции на рачката
• Плочката за сечење не е вклучена
• Димензии на пакувањето (во мм): 320 (L) x 128 (W) x 120 (H)
• Нето тежина: 2 кг
• Бруто тежина: 2,3 кг

Надворешно пакување на EAN-код: 3830042567271
• Димензии на кутијата (во мм): 400 (L) x 335 (W) x 260 (H)
• Кол: 6 парчиња / картон
• Нето тежина: 14 кг
• Бруто тежина: 14,52 кг

Можеби би ве интересирало

Recently viewed