Аголна брусалка | Iskra | GX-AG047


Цена:
ден 2,999

Description

• Напон: 220-240V ~ 50Hz
• Моќност: 900W (максимум)
• Брзина: 12000 вртежи во минута
• Големина на дискот: Ø 125 mm
• Оска: М14
• Две дополнителни позиции на рачката
• Должина на кабелот за напојување: 1,8м
• Димензии на пакување (во mm): 315 (L) x 135 (Ш) x 120 (H)
• Нето тежина: 1.955 кг
• Бруто тежина: 2 кг

• 24 месеци гаранција

Можеби би ве интересирало

Recently viewed