Аголна брусалка | Iskra | GX-AG010B

Попуст 9%

Цена:
ден 5,890 ден 6,499

Description

• Напон: 220-240V ~ 50Hz
• Моќност: 2000W (максимум)
• Брзина: 6.500 вртежи во минута
• Големина на дискот: Ø 230 mm
• Оска: М14
• Две дополнителни позиции на рачката
• Должина на кабелот за напојување: 1,8м
• Димензии на пакувањето (во mm): 480 x 145 x 165
• Нето тежина: 4,67 кг
• Бруто тежина: 5,5 кг

• 24 месеци гаранција

Можеби би ве интересирало

Recently viewed