Адаптер за тоалет со скалички | Kikka Boo


Боја: Сив
Цена:
ден 1,790

Description

• Дизајниран е за деца и ја елиминира опасноста од паѓање на вашето дете.
• Наменет за деца над 12 месеци.
• За дополнителна безбедност има пластични рачки од страната.
• Универзален адаптер за WC шоља со скала.
• Димензии на производот: 31x57x35 cm.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed