Адаптер за полнење | Apple


Цена:
ден 1,990

Description

Apple 20W USB‑C Power Adapter Ви нуди брзо и ефикасно полнење на Вашиот уред, дома, во канцеларија или додека сте на пат. Лесно може да се користи со сите USB-C уреди, а Apple препорачува користење со iPad Pro 11 или 12,9 инчи (3 и 4 ген.) уреди. Можеш да го користиш и за брзо полнење на iPhone 8 и понови уреди.
Кабелот за полнење се продава посебно.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed