3D заштитно стакло | Next One | iPhone 11


Цена:
ден 2,190

Description

3D NextOne Glass е иновативен производ кој овозможува совршена и лесна апликација за 5 секунди, со нано-плазма технологија која спречува отпечатоци од прсти и дозволува да се изнесат оригиналните бои на дисплејот, нудејќи безбедност, приватност и ултра HD квалитет.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed