Четка за сенка за очи | Foam Tip Brush N5


Цена:
ден 1,480

Description

Апликаторската четка COULEUR CARAMEL N°5 е идеална за нијансирање и нанесување на сенка за очи, совршено распоредувајќи ја на кожата.
Апликатор со мек сунѓер.
За нанесување блескава сенка за очи.
Веганско потекло.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed