Четка за сенка за очи | Eye Shadow Brush N6


Цена:
ден 1,480

Description

Четката COULEUR CARAMEL N°6 е совршена за нанесување на сенка за очи и совршено ги спојува текстурите.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed