Четка за сенка за очи | Angled Eye Shadow Brush N10


Цена:
ден 1,480

Description

Аголната четка за сенки за очи COULEUR CARAMEL N°10 е идеална за нанесување на сува или влажна сенка за очи.
Четката може да се користи и за нијансирање со линијата производи COULEUR CARAMEL Kajal.
Цврсти најлонски влакна.
Прецизна примена на сенката за очи.
Веганско потекло.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed