Четка за пудра | Powder Brush N1


Цена:
ден 1,830

Description

Четката за пудра COULEUR CARAMEL N°1 има меки најлонски влакна во облик на купола кои совршено се вклопуваат во контурите на лицето и е идеална за нанесување на компактна пудра.

Четката рамномерно ja дистрибуира пудрата, овозможувајќи мек и изедначен финиш и е со практична, заоблена рачка од бамбус.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed