Четка за пудра | Magic Brush N19


Цена:
ден 1,830

Description

Магичната четка за пудра COULEUR CARAMEL N°19 делува како магично стапче кое совршено ги нанесува сите видови текстури, со професионален финиш. Обезбедува природни и рамномерни резултати.

Погодна за сите видови текстури.

За природен, изедначен финиш.

Најлонски влакна.

Веганско потекло.

Начин на употреба:

Ставете мала количина пудра на задниот дел од раката.

Со магичната четка соберете ја пудрата и потоа нанесете ја на лицето со правење кружни движења, почнувајќи од центарот на лицето, а потоа движејќи се нанадвор.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed