Црна маскара за очи | Revolution Extra Black N91 | 6ml


Цена:
ден 1,690

Description

COULEUR CARAMEL Revolutionмаскарата е опремена со нова иновативна четка, за интензивен црн изглед.

Нејзината четка овозможува интензивирање на трепките.

Нејзиниот заоблен врв ги засилува трепките.

Антиоксидантно и хранливо дејство.

Веганско потекло.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed