Хиалуронски серум за секој тип кожа | Beauty Shot | 10 ml


Цена:
ден 860

Description

Стимулира производство на колаген и еластин во кожата.

Формира заштитен слој за да спречи сувост.

Ја чува кожата хидрирана во текот на денот.

Хидрира длабоко со молекули на хиалуронан.

Ја обезбедува потребната исхрана за синтеза на колаген и еластин, формира заштитен слој, ја штити кожата од сувост.

Beauty Shots се високо концентрирани природни серуми за лицето.

Кога се користат правилно подолг временски период, овие серуми докажано даваат извонредни резултати.

Протресете пред користење.

Капнете 1 капка во дел од вашата омилена крема.

Втријте ја меѓу прстите и нанесете на вашето лице.

Или, користете го самостојно втријувајќи го на вашето лице секоја вечер.
Користете го секоја вечер, не пократко од 14 дена за забележителни позитивни ефекти.

За побрзи резултати, користете 2 пати дневно, нанесувајќи директно на кожата.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed