Хајлајтер за лице | Magic Touch | 3.5 gr


Цена:
ден 1,410

Description

Magic Touch Highlighter содржи комбинација од органско масло од семки од кајсија и силициум диоксид, кои ја негуваат кожата и даваат убав и долготраен сјај на тенот.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed