Форсколин | Dr. Viton


Цена:
ден 823

Description

Dr. Viton – Forskolin претставува додаток на исхраната кој содржи форсколин од  FrosLean®.

FrosLean® е патентирана природна состојка форсколин: екстракт од корен од билката Coleus Forskohlii (стандардизиран на 10% форсколин).

Coleus Forskohlii помага да се регулира метаболизмот и складирањето на мастите и придонесува за одржување на телесната тежина.

Coleus Forskohlii е единствениот природен извор на форсколин во светот. Потекнува од Индија, а во алтернативната медицина се користи илјадници години наназад. Последниве 40 години, претставува вистинско откритие на западниот свет.

За оптимални резултати, комбинирајте го Dr. Viton – Forskolin со балансирана исхрана и физичка активност.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed