Фигаро | Rowenta | CF311LF0


Цена:
ден 2,419

Description

  •  Keratin & Glow
  •  Дијаметар: 10мм
  •  Керамичко
  •  Време за загревање: 30 сек.
  •  Температура: 180 степени
  •  Должина на кабел: 1.8м

Можеби би ве интересирало

Recently viewed