Фигаро и пегла за коса | Philips | BHH811 / 00


Цена:
ден 3,199

Description

 • Multi-Styler 2 in 1
 •  Преса за коса и Фигаро
 •  Боја Црна
 •  5 додатоци
 •  Максимална температура 210С
 •  Керамички плочки
 •  Должина на плочки 80мм
 •  Фигаро 25мм
 •  Јон функција
 •  Време на загревање 60 секунди
 •  Должина на кабел 18 м

Можеби би ве интересирало

Recently viewed