Фен за коса | Xiaomi | H300 EU


Цена:
ден 2,499

Description

  •  1600W
  •  DC мотор
  •  Јонизатор
  •  Насочувач на воздух
  •  2 брзини
  •  Ладен воздух
  •  1.7м кабел

Можеби би ве интересирало

Recently viewed