Фен за коса | ST | HD-U2200WJ


Цена:
ден 1,399

Description

  •  2200W
  •  Јонизатор
  •  2 брзини 3 температури
  •  Копче за ладен воздух
  •  Дифузер
  •  Концентратор
  •  DC мотор
  •  Заштита од прегревање
  •  Вградена закачалка

Можеби би ве интересирало

Recently viewed