Фен за коса | Rowenta | CV888LF0


Цена:
ден 5,649

Description

 •  Професионален АС Мотор
 •  Моќност 2200W
 •  2 Брзини
 •  3 температури
 •  Ладен воздух
 •  2 Концентратори
 •  Дифузер
 •  Јон функција
 •  Торбичка
 •  Закачалка на рачката
 •  1.8м кабел

Можеби би ве интересирало

Recently viewed