Фен за коса | Rowenta | CV5820F0


Цена:
ден 2,029

Description

  •  Моќност: 2100W
  •  Перформанси како: 2300W
  •  Брзини: 2
  •  Степен на температура: 3
  •  Ладен воздух
  •  Концентратор: 14мм
  •  Јон функција
  •  Закачалка на рачката

Можеби би ве интересирало

Recently viewed