Фен за коса | Rowenta | CV1801F0


Цена:
ден 1,449

Description

  •  Моќност 1600W
  •  Лесен и компактен
  •  Брзини 2
  •  Концентратор
  •  Закачалка на рачката

Можеби би ве интересирало

Recently viewed