Фен за коса | Philips | BHD512 / 00


Цена:
ден 4,399

Description

 •  2300W
 •  ThermoShield technology
 •  2 брзини
 •  3 нивоа на топлина
 •  Ладен воздух
 •  Mineral ions
 •  4x Јонизатор
 •  Концентратор на воздух 11мм
 •  110 km/h
 •  Дифузер
 •  Заштита од презагревање
 •  1.8м кабел

Можеби би ве интересирало

Recently viewed