Фен за коса | Philips | BHD308 / 10


Цена:
ден 1,999

Description

  •  DryCare Essential
  •  1600W
  •  DC мотор
  •  Рачка на склопување
  •  ThermoProtect додаток
  •  3 поставки на топлина и брзина
  •  Кука за закачување
  •  1.8м кабел

Можеби би ве интересирало

Recently viewed