Фен за коса | Philips | BHD272 / 00


Цена:
ден 3,599

Description

  •  DryCare Pro 2100W
  •  AC мотор
  •  2 брзини
  •  3 нивоа на топлина
  •  9mm насочувач на воздух
  •  ThermoProtect
  •  Јонизатор
  •  Кука за закачување
  •  3м кабел
  •  Брзина на дување: 130km/h

Можеби би ве интересирало

Recently viewed