Фен за коса | Philips | BHC010 / 10


Цена:
ден 1,299

Description

  •  EssentialCare
  •  ThermoProtect 1200W
  •  DC мотор
  •  рачка на склопување
  •  насочувач на воздух
  •  2 брзини
  •  ладен воздух
  • кука за закачување
  •  15м кабел

Можеби би ве интересирало

Recently viewed