Фен за коса | BaByliss | 6704E


Цена:
ден 2,199

Description

  •  Професионален фен за коса со AC мотор со јонизација
  •  2000W
  •  6мм концентратор
  •  100 км/ч брзина на воздух
  •  2 брзини
  •  2 температури

Можеби би ве интересирало

Recently viewed