Уред за брада | Philips | QP6551 / 15


Цена:
ден 6,999

Description

 • Хибриден брич
 •  OneBlade Pro
 •  За лице и тело
 •  Може да се мие под вода
 •  Безжично користење
 •  1 чешел
 •  Прилагодлива должина за брада 0.4-10мм
 •  14 должини
 •  1 час полнење
 •  120 мин користење
 •  Батерија: Lithium ion
 •  LED дисплеј
 •  Торбичка

Можеби би ве интересирало

Recently viewed