Триптоген | Dr. Viton


Цена:
ден 688

Description

Dr. Viton – Triptogen е додаток на исхраната кој содржи Л-триптофан и екстракти од родиола и шисандра за подобрување на состојбата на умот и нормална психолошка функција.

Екстрактот од Родиола придонесува за одржување на нормална состојба на умот и оптимална менталнo-когнитивна активност.

Екстрактот од шисандра ја подржува менталната благосостојба.

Пантотенската киселина, витаминот Б6, биотинот и магнезиумот придонесуваат за нормален енергетски метаболизам.

Пантотенската киселина, витаминот Б6, фолната киселина и магнезиумот придонесуваат за намалување на заморот и исцрпеноста.

Витаминот Б6, магнезиумот, биотинот и фолната киселина придонесуваат за нормална психолошка состојба.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed