Тример за нос | Philips | NT1620 / 15


Цена:
ден 999

Description

  •  Безжична употреба
  •  1 должина
  •  Целосно се мие
  •  Нема потреба од подмачкување
  •  AA battery

Можеби би ве интересирало

Recently viewed