Тостер | ST | SM-750BXA


Цена:
ден 2,499

Description

  •  3 во 1 апарат за правење тостови вафли и крофни
  •  Боја Црна-Инокс
  •  750w
  •  плочи што се вадат и менуваат
  •  индикатор за топлина
  •  кабел 75цм

Можеби би ве интересирало

Recently viewed