Телесна вага | Xiaomi | Composition Scale 2


Цена:
ден 2,999

Description

  •  Опсег на тежина: 5 kg – 150 kg
  •  Mерка: килограми/ поундс (променливи)
  •  Отстапка при мерење до: 50 g
  •  Kомпатибилност: Bluetooth 4.0
  •  Работна температура: 0℃ - 40℃
  •  Батерија: 4x AAA batteries
  •  Kомпатибилност со уреди на Android 4.4. и нагоре и iOS 8.0 и нагоре

Можеби би ве интересирало

Recently viewed