Телесна вага | Tefal | PP1400V0


Цена:
ден 1,299

Description

  •  Стаклена
  •  Капацитет од 100г - 150кг
  •  22мм дебелина
  •  Автоматски Старт/Стоп
  •  Дигитален дисплеј
  •  Работа со три различни мерни единици

Можеби би ве интересирало

Recently viewed