Телесна вага | Beurer | GS 203


Цена:
ден 1,399

Description

  •  Голем осветлен ЛЦД Дисплеј
  •  Градуација 100гр
  •  Површина за стоење 30x29цм
  •  Капацитет 150кг
  •  Автоматско исклучување
  •  Вклучување со стапнување
  •  Супер тенка само 19мм

Можеби би ве интересирало

Recently viewed