Тастатура | Modecom | MC-LANPARTY 2


Цена:
ден 3,399

Description

  • USB
  • Кафеави прекинувачи
  • Технологија на прекинувач со копчиња на тастатурата Gateron Brown
  • Тип на задно осветлување RGB LED
  • Боја на позадинско осветлување Повеќебојна
  • Должина на кабел 1,8м

Можеби би ве интересирало

Recently viewed