Тастатура | Hyper X | Origins 65


Цена:
ден 10,999

Description

  • Механичка тастатура за игри
  • Компактен фактор на форма од 65%.
  • Тактилен аква прекинувач
  • Двоен истрел PBT клучеви
  • RGB LED позадинско осветлување
  • Софтвер компатибилен со NGENUITY

Можеби би ве интересирало

Recently viewed