Тастатура | Hyper X | Alloy Origins RGB


Цена:
ден 6,499

Description

  • AQUA прекинувач
  • Прилагодување на светлина и макро контролирано со софтвер
  • Фактор на компактна форма
  • Тактилен прекинувач

Можеби би ве интересирало

Recently viewed