Тастатура | Hyper X | Alloy Origins Core


Цена:
ден 7,290

Description

  • Механичка тастатура за игри Tenkeyless
  • Софтверско контролирано осветлување и прилагодување на макро
  • Фактор на компактна форма
  • Линеарен прекинувач
  • HyperX Aqua
  • RGB LED позадинско осветлување

Можеби би ве интересирало

Recently viewed