Тастатура | Genius | Scorpion K220


Цена:
ден 999

Description

  • USB
  • Црното
  • Задно осветлување на тастатурата x 7 бои
  • Функциски копчиња x 12
  • Мултимедијални копчиња x 10
  • Прекинувач со клуч x 2 милиони притискања на тастатурата
  • Должина на кабел: 1,5 m
  • Тежина: 720 гр
  • Димензии (Ш x В x Д): 467 x 190 x 28 mm

Можеби би ве интересирало

Recently viewed