Тастатура | Cooler Master | CK720

Попуст 14%

Цена:
ден 7,299 ден 8,499

Description

  • Kailh Box V2 Тактилни кафеави прекинувачи
  • Приспособлив RGB
  • USB-C поврзување
  • 3-насочно бирање

Можеби би ве интересирало

Recently viewed