Тастатура | ASUS | TUF Gaming K3


Цена:
ден 5,999

Description

  • RGB механичка тастатура со превртување на копчињата N
  • Комбинирани медиумски копчиња
  • Премин преку USB 2.0
  • Горниот капак од легура на алуминиум
  • Потпирач за зглоб
  • Осум програмабилни макро копчиња и осветлување на Aura Sync

Можеби би ве интересирало

Recently viewed