Тастатура | ASUS | Strix Scope RX TKL

Попуст 14%

Цена:
ден 5,999 ден 6,999

Description

  • Поврзување со три режими (2,4 GHz Rf, Bluetooth, жично)
  • Rog Rx Red оптички механички прекинувачи
  • Црнa

Можеби би ве интересирало

Recently viewed