Тастатура | ASUS | Strix Scope NX Deluxe

Попуст 12%

Цена:
ден 5,799 ден 6,599

Description

  • ROG NX црвени механички прекинувачи
  • Поврзување со три режими (2,4 GHz Rf, Bluetooth, Жичен)
  • Линеарно активирање
  • Синхронизација на аура
  • Алуминиумска рамка
  • Потпирач за зглоб
  • Стелт клуч
  • 2X пошироко копче Ctrl
  • Програмабилни макроа
  • 90MP02I6-BKEA01

Можеби би ве интересирало

Recently viewed