Тастатура | ASUS | Strix Scope II 96

Попуст 13%

Цена:
ден 8,999 ден 10,299

Description

  • Поврзување со три режими
  • Пена за придушување и влошки за навлажнување со прекинувач
  • Прекинувачи за снег ROG NX со претходно подмачкување со топла размена
  • PBT Keycaps
  • RGB-Црно

Можеби би ве интересирало

Recently viewed