Тастатура | ASUS | Falchion

Попуст 9%

Цена:
ден 6,799 ден 7,499

Description

  • безжично осветлување на Aura Sync
  • интерактивен панел на допир
  • футрола за покривање на тастатурата
  • Cherry MX RED прекинувачи и траење на батеријата до 450 часа
  • Компактен распоред од 65% мајсторски ги вклучува копчињата со стрелки и навигација во рамка на тастатура од 60%.
  • Интерактивната табла на допир го олеснува прилагодувањето и приспособувањето на контролите
  • Поврзување со двоен режим преку жичен USB и 1 ms на RF од 2,4 GHz
  • Издржливи и долготрајни ROG PBT двојни капачиња за копчиња
  • Иновативното куќиште за покривање на тастатурата обезбедува заштита во движење
  • Првата ROG тастатура со безжична Aura Sync со RGB осветлување по копче

Можеби би ве интересирало

Recently viewed