Спреј за лице против акни | Trio Zinc | 150 ml


Цена:
ден 485

Description

Држете на 30 см. од лицето, затворете ги очите и прснете 2-3 пати за да го покриете целото лице.

Оставете го 10 секунди да делува, потоа исушете го.

Може да се користи:

  • Како тоник по чистење
  • За инстантно матирачко дејство
  • Како освежувач за кожата
  • За фиксирање на шминка

Можеби би ве интересирало

Recently viewed