Спреј за лице за иритирана кожа | Magnesium | 150 ml


Цена:
ден 485

Description

Држете на 30 см. од лицето, затворете ги очите и прснете 2-3 пати за да го покриете целото лице.

Оставете го 10 секунди да делува, потоа исушете го.

Може да се користи:

  • За смирување на кожата
  • Како тоник по чистење и/или отстранување на шминка
  • Како освежувач за кожата
  • За фиксирање на шминка

Во услови на високи температури или за утра кога ви е особено тешко да се расоните, чувајте го спрејот во фрижидер за инстантен студен и освежувачки ефект.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed