Спирулина | San Sebastian | 600 таблети


Цена:
ден 826

Description

Спирулината е најмоќната сино-зелена алга во природата која ги содржи речиси сите хранливи метерии неопходни за организмот.

  • Спирулина го поддржува, поттикнува и зајакнува имуниот систем
  • Спирулина помага да се чувствуваш поенергичен и ја поддржува виталноста
  • Спирулина помага за додавање аминокиселини во исхраната
  • Спирулина придонесува за контрола на телесната тежина, за да помогне при одржување на мускулната маса.

Препорачана доза: Од 8 – 10 таблети дневно, 3 или повеќе таблети пред или по секој главен оброк.
Напомена: Не ја надминувајте препорачаната доза.
Да се чува на ладно и суво место, вон дофат на деца.
Производот не е замена за разновидна и избалансирана исхрана.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed